Het online domein van de Nederlandse wijn
Nodig ons uit

Nodig ons uit

Nederland is op weg om een heus wijnland te worden. Dat is een mirakel. Nederlandse wijnboeren doen iets wat eigenlijk niet kan. Ze maken in een koel en nat landje mooie wijnen. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Ontdek het bijzondere verhaal van de Nederlandse wijn tijdens ons college. Wil je een stapje verder gaan en óók iets proeven van wat de Nederlandse wijnboeren maken? Minder inhoud en meer smaak? Dan kies je voor de workshop. Nodig ons uit!

We nemen het onderwerp Nederlandse wijn serieus en schotelen je geen oppervlakkig verhaal voor. Daarom noemen we onze lezing een College Nederlandse Wijn. Je steekt er iets van op. Naast interessante feiten over de ontwikkeling van de wijnbouw in Nederland presenteren we je fraaie sfeerbeelden. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Het college is interactief. De vragen die bij je opkomen, kun je meteen stellen.

Publieksvoorlichting

Onbekend maakt onbemind. Wij zijn expert op het gebied van Nederlandse wijn. Al meer dan zes jaar geven wij publieksvoorlichting over wijn van eigen bodem. Laagdrempelig en toegankelijk. Nodig Nederlandse Wijn Gids uit voor een Nederlandse Wijn College op je serviceclub of vereniging, in je familie of vriendenkring. De kosten bedragen € 99,50 Belangstelling? Stuur onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Wij leveren maatwerk.

Mini-cursus proeven

We kunnen het verhaal van de Nederlandse wijn ook verpakken in een mini-cursus wijn proeven. Dat is learning by doing onder leiding van een gediplomeerde wijnkenner. En natuurlijk doen we dat met Nederlandse wijnen. Hoe meer je weet over het zogenaamde mysterieuze ritueel van het wijn proeven, des te meer geniet je van wijn. In de Nederlandse Wijn Workshop rekenen we af met de dikdoenerij van dat kleine kringetje snobs. Wij doen heel gewoon over wijn.

Wat is de smaak?

Het programma van deze workshop is een plezierige combinatie van theorie en praktijk. Je leert om je ogen, je neus en je mond te gebruiken bij het proeven. Wat is de typerende smaak van Nederlandse wijn? Je leert het allemaal tijdens de Workshop Nederlandse Wijn. De kosten bedragen tot 10 personen € 189,50 (inclusief zes wijnen). Voor elke extra deelnemer brengen we € 18,95 in rekening. Het maximale aantal deelnemers is 20. Belangstelling? Nodig ons uit om contact met je op te nemen door onderstaand formulier in te vullen.

    Terug naar boven