Het online domein van de Nederlandse wijn
Contact-mail-nederlandsewijngids

Contact

De passie voor wijn van eigen bodem inspireerde ons om nederlandsewijngids.nl te ontwikkelen. Het doel is om de wereld van de Nederlandse wijn dichter bij de consument te brengen. Dat doen we onder andere door het publiceren van artikelen, interviews, nieuws, proefnotities en recensies. Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@nederlandsewijngids.nl of maak gebruik van onderstaand formulier. Bedankt!

  Verzendingen per reguliere post of pakketdiensten kun je versturen naar:
  Nederlandse Wijn Gids
  Heemskerklaan 12
  8072 AG Nunspeet

  Nieuws

  De redactie van nederlandsewijngids.nl is voor nieuws mede afhankelijk van content die aangeleverd wordt. Persberichten met nieuws over Nederlandse wijn kun je sturen naar redactie@nederlandsewijngids.nl. Het is plezierig als je dit adres opneemt in je perslijst. Bedankt! Algemene suggesties en tips voor de website zijn van harte welkom: redactie@nederlandsewijngids.nl.

  Advertenties

  Een advertentie moet bijdragen aan de doelstelling van het online domein van de Nederlandse wijn. Daarom is de redactie zeer terughoudend met het plaatsen van advertenties. Heb je belangstelling om te adverteren? Stuur dan een bericht naar redactie@nederlandsewijngids.nl. De redactie beoordeelt of een advertentie aansluit bij onze doelstelling en neemt contact met je op.

  Proefnotities

  Elke week presenteert nederlandsewijngids.nl een proefnotitie van een Nederlandse wijn. Dat is uniek. Vind je het leuk om een of meer van je eigen wijnen ter beoordeling en publicatie aan te bieden? Neem dan even contact met ons op via proefnotitie@nederlandsewijngids.nl.  Alleen proefnotities van wijnen die tenminste 3 van de 5 sterren scoren publiceren we. Bij de beoordeling houden we onze onafhankelijkheid hoog.

  Terug naar boven