Het online domein van de Nederlandse wijn
Activiteiten Nederlandsewijngids.nl

Over ons

Nederlandsewijngids.nl is het online domein van de Nederlandse wijn. Een particulier initiatief zonder commerciële belangen. Onafhankelijk. Het doel van onze activiteiten is dat je kennismaakt met wijn van eigen bodem. Initiatiefnemer en hoofdredacteur is Nico Schipper. Hij voelt zich als een vis in het water in de wereld van communicatie en marketing. Teksten schrijven is helemaal zijn ding. De passie voor Nederlandse wijn inspireerde hem om nederlandsewijngids.nl te lanceren.

Het verhaal van de pioniers van de Nederlandse wijn intrigeert ons. Waar haalden die pioniers de moed vandaan om in de jaren ’70 van de vorige eeuw wijn te gaan verbouwen? Inmiddels zijn er in Nederland tientallen wijnboeren die serieuze wijnen maken. Nederlandsewijngids.nl deelt hun verhalen. Waarom? De kwaliteit van Nederlandse wijn is dik in orde en de smaak meestal verrassend goed. Dat verdient een groter publiek.

Activiteiten Nederlandsewijngids.nl

Activiteiten

Nederlandsewijngids.nl laat je kennismaken met de wereld van de Nederlandse wijn. Onze kernactiviteit is het online aanbieden van educatieve content. Dat ondersteunen we met publicaties via sociale media. Online activiteiten hebben hun beperkingen. Daarom verzorgen we ook proeverijen. Met wijnen van diverse wijndomeinen, uit de regio of uit het hele land. Thuis en op locatie. Voor particulieren en bedrijven. Een proeverij is maatwerk. Inhoud en vorm bepalen we in samenspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie.

© Nederlandsewijngids.nl

Terug naar boven