Het online domein van de Nederlandse wijn
college-nederlandse-wijn

College Nederlandse Wijn is leuk voor iedereen

Nederland is op weg om een heus wijnland te worden. Dat is een mirakel. Veel mensen kunnen het dan ook amper geloven. Nederlandse wijnboeren doen iets wat eigenlijk niet kan. Ze maken in een koel en regenachtig landje mooie wijnen. Wie zijn die mannen en vrouwen? Hoe krijgen ze het voor elkaar? En welke uitdagingen komen ze tegen? Nederlandse wijnboeren maken hun wijnen met veel passie en een tomeloze energie. Hun verhaal is het waard om verteld te worden. Dat doen wij in het College Nederlandse Wijn, een ontdekkingstocht vol interessante feiten en verrassingen.

In deze colleges vertellen we het verhaal van Nederlandse wijn. College klinkt misschien een beetje schools. Dat is het niet. Het zegt iets over de manier waarop wij je informeren. Het college is een leerzame ontdekkingstocht. Onderweg hoor je wetenswaardigheden over de Nederlandse wijnwereld die je echt nog niet wist. Dankzij fraaie bewegende beelden snuif je de sfeer op. Het college is interactief. De vragen die bij je opkomen, kun je meteen stellen.

Kennismaking

Dit College Nederlandse Wijn is een eerste stap in je kennismaking met Nederlandse wijn. Noem het maar een aperitief. Het is smaakopwekkend. Om er meer van te beleven kun je wijnen proeven of een wijngaard bezoeken. Het moet gek gaan als je daar na het college geen werk van maakt. Je grootste ontdekking is dat je als wijndrinker iets mist als je voorbijgaat aan Nederlandse wijn. Heb je belangstelling voor een vervolg op het college in de vorm van een excursie, een workshop of een wijnproeverij. Dan kunnen wij je ook verder helpen.

Contact

Het doel van nederlandsewijngids.nl is dat je de wereld van de Nederlandse wijn ontdekt en beleeft, want onbekend maakt onbemind. Wij delen alles wat je wilt weten over wijn van eigen bodem. Laagdrempelig en toegankelijk. Dat gaat verder dan het online delen van interessante informatie, want dat heeft z’n beperkingen. Nodig Nederlandse Wijn Gids uit voor een College Nederlandse Wijn op je serviceclub of vereniging, in je familie of vriendenkring. De kosten bedragen € 125. Belangstelling? Stuur een bericht naar info@nederlandsewijngids.nl en wij nemen contact met je op. Aarzel niet om je specifieke wensen in te brengen. Maatwerk is mogelijk.

Terug naar boven